Shopping Cart 0 items - €0.00 0
0 items in cart

Vestrum

Vestrum rijkleding is ontworpen in Italië en staat al jarenlang bekend om zijn kwalitatieve en stijlvolle items. Of je nu een comfortabel T-shirt zoekt of een elegant wedstrijdjasje, Vestrum heeft verschillende opties die bij je smaak passen. De verschillende kledingstukken laten zich ook prima combineren tot een chique outfit met een klassieke of juist moderne look.

Stijl en comfort gaan hand in hand bij Vestrum

Aan ieder kledingstuk merk en voel je dat er kwaliteitsmaterialen zijn gebruikt. Truien zijn extra zacht door de fijne wol. Een Vestrum T-shirt zit comfortabel, kruipt niet op en ademt zodat zweet goed kan verdampen. En een Vestrum broek zit als gegoten en op stijlvolle wijze voorzien van anti-slipmateriaal waardoor je stevig in het zadel blijft. Daarbij ziet Vestrum kleding er stijlvol uit zodat je op een drukke dag niet constant van outfit hoeft te wisselen. En wist je dat het zelfs mogelijk is om Vestrum wedstrijdjasjes helemaal kunt customizen bij Het Ruiterhuis? Je perfecte outfit ligt op je te wachten!

Het Vestrum assortiment bij Het Ruiterhuis

In ons assortiment vind je veel verschillende items van Vestrum. Bodywarmers, truien en jassen voor in de winter. T-shirts, rijbroeken en wedstrijdjasje voor al je andere wensen. Stel zelf je wedstrijdoutfit samen en hou ook de aanbiedingen op de website in de gaten voor aantrekkelijk geprijsde Vestrum artikelen.

Vestrum

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

beste-webshop