WInkelmand 0 items - €0.00 0
0 items in cart

De Niro Bellini

DE NIRO BELLINI

Meer De Niro

Als je op zoek bent naar een elegante, stijlvolle rijlaars die nauwer om de enkel aansluit, is de De Niro Bellini wellicht wat je zoekt. De Niro staat bekend om de uitzonderlijke kwaliteit en het hoge draagcomfort van zijn rijlaarzen. Het Italiaanse kalfsleder zorgt voor optimaal contact tussen ruiter en paard.

De Niro Belllini: een functionele en vrouwelijke rijlaars

Dankzij het soepele leder biedt de De Niro Bellini rijlaars optimaal draagcomfort. Alle De Niro laarzen worden daarbij behandeld volgens de WRAT methode, oftewel de Water Resistant Advanced Treatment. Zo blijven de laarzen waterafstotend en omdat dezelfde techniek wordt toegepast bij de binnenzool wordt zweet goed afgevoerd. Dat is hygiënisch, functioneel en het voelt een stuk prettiger. Dankzij het prachtige Italiaanse vakmanschap zijn alle functionele eigenschappen van de De Niro Bellini ingepakt in een prachtige rijlaars die elegantie en vrouwelijkheid uitstraalt.

Vragen of op zoek naar een specifiek model?

Wil je meer weten over De Niro? Ben je op zoek naar Bellini rijlaarzen? Of wil je de rest van je outfit afstemmen op je nieuwe laarzen? Bij Het Ruiterhuis krijg je uitgebreid advies en denken we met je mee over de beste kledingopties voor jouw situatie. voor maatwerk van De Niro Bellini laarzen maak je een afspraak via de website.

beste-webshop