WInkelmand 0 items - €0.00 0
0 items in cart

De Niro Ottaviano

DE NIRO OTTAVIANO

Meer De Niro

De De Niro Ottaviano is een prachtige rijlaars van soepel kalfsleder die uitstekend om de enkel en kuit sluit, zonder te knellen of een bovenkant die in het been snijdt. Dankzij de zachte binnen- en buitenkant behoud je als ruiter altijd goed contact met het paard. Dankzij de fraaie afwerking zijn De Niro Ottaviano rijlaarzen ook geschikt als representatieve laars om te dragen tijdens wedstrijden.

De Niro Ottaviano: kwaliteit die je van exclusief merk mag verwachten

De Niro is één van de meest gerespecteerde merken binnen de Ruitersport. Een De Niro rijlaars staat garant voor een hoog draagcomfort, een uniek uiterlijk en een bijzonder fraaie afwerking. De De Niro Ottaviano is geen uitzondering. Dit standaard model is aan te passen in diverse kleuren, ledersoorten en verschillende jachtkappen. Ook versieringen zoals Swarovski stenen zijn mogelijk. Wil je meer weten over custom De Niro Ottaviano rijlaarzen? Maak een afspraak via de website en kom langs bij Het Ruiterhuis. Want bij een kwaliteitsproduct hoort ook uitstekende service.

Meedenken, luisteren en persoonlijke aandacht bij Het Ruiterhuis

Het Ruiterhuis is opgericht door professionals, voor professionals. Eigenaresse Yael Reijnders is dressuur amazone en veel collega’s rijden zelf ook op hoog niveau. Vanuit ervaring bevelen we producten uit onze exclusieve collectie aan. Daarbij blijven jouw wensen, eisen en behoeften leidend bij het maken van een keuze. Kom vooral langs in Heerle voor persoonlijk advies en een medewerker die uitgebreid de tijd neemt om je te helpen.

beste-webshop