WInkelmand 0 items - €0.00 0
0 items in cart

Eskadron dekje

Eskadron Dekjes

Overige dekjes

Een Eskadron dekje is zowel functioneel als stijlvol. Gebruik een dekje, ook wel een sjabrak genoemd, om onder het zadel te leggen zodat het zweet kan absorberen en schuren vermindert. Dat is prettiger voor het paard en voorkomt huidirritaties. Bovendien slijten lederen zadels minder snel wanneer je gebruikmaakt van een dekje. In de webshop kom je Eskadron dekjes tegen in verschillende tinten en afwerkingen zoals Velvet, Glossy en Satin.

De perfecte combinatie van Pikeur rijkleding met een Eskadron dekje

Eskadron is in 1977 op de markt gekomen als aanvulling op de Pikeur rijkleding. Eskadron specialiseert zich in uitrustingen voor het paard. Onder het motto ‘Kwaliteit is geen luxe’ heeft Eskadron een brede collectie met dekjes, dekens, halsters en beenbeschermers uitgebracht die mooi aansluiten bij de rijkleding van Pikeur. Als je op zoek bent naar een complete rijuitrusting voor jezelf en voor je paard, bijvoorbeeld voor dressuurwedstrijden, is een combinatie van deze twee merken de manier om goed voor de dag te komen.

Maak je outfit en die van je paard compleet

Zeker bij dressuurwedstrijden is het belangrijk om je outfit en die van je paard op elkaar af te stemmen. Zo kun je de kleur en afwerking van een Eskadron dekje mooi afstemmen met het hoofdstel, de beugelriem en de beenbescherming van je paard. Ook voor ruiters vind je alles om je outfit compleet te maken via de webshop en in de winkel van Het Ruiterhuis. Hier kunnen we je uitgebreid adviseren en kun je artikelen passen en uitproberen. Zien we je snel?

 

beste-webshop