WInkelmand 0 items - €0.00 0
0 items in cart

KEP Italia Python

Wie op zoek is naar een cap die optimale veiligheid biedt en er ook nog eens erg stijlvol uitziet, moet de KEP Italia Python zeker in overweging nemen. Italiaanse styling wordt op bijzondere wijze gecombineerd met optimale veiligheid en laag onderhoud. Zo kom je altijd goed voor de dag en heb je een prachtige cap die ook geschikt is voor het rijden van wedstrijden. Bij Het Ruiterhuis vertellen we je graag meer over deze cap van één van de meest gerenommeerde merken binnen de paardensport.

De comfortabele en bijzonder fraaie KEP Italia Python

Met de KEP Italia Python modellen kies je voor een lichtgewicht helm die comfortabel en stevig op je hoofd blijft zitten tijdens het rijden. Uniek aan deze caps is het ACS, of Air Control System. Hiermee blijft je hoofd koel, ook wanneer je de cap langere tijd draagt. Op koude dagen kun je het rooster ook dichtdoen zodat je hoofd juist lekker warm blijft. De binnenvoering is vervangbaar waardoor je altijd een frisse cap opzet.

De styling van de KEP Italia Python valt direct op. De zachte vormen zijn afgewerkt in glans of in matte kleuren en er zijn verschillende accessoires mogelijk, waaronder Swarovski steentjes rondom het logo.

Bekijk het totale aanbod van KEP Italia en informeer naar maatwerkmogelijkheden

In de overzichtelijke webshop van Het Ruiterhuis vind je verschillende items van KEP Italia. Verken je mogelijkheden en neem vooral contact op wanneer je op zoek bent naar een speciaal model, zoals de KEP Italia Python. Onze medewerkers zijn uitstekend op de hoogte van het aanbod en omdat zij zelf ook op hoog niveau presteren in de paardensport krijg je uitstekend advies op basis van ervaring. Maatwerk is in veel gevallen ook mogelijk. Neem telefonisch contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak via de website voor het aanmeten van je maatkleding.

beste-webshop