WInkelmand 0 items - €0.00 0
0 items in cart

Ruitersport winkel Brabant

Ontdek ons assortiment

Shop Online

Ruiter

Paard

Stal / Weide

Hond

Vanaf €99,99

Gratis verzending!

Bekijk onze aanbiedingen

Shoppen met korting?

Aanbiedingen bekijken

Maatwerk Specialist

Voor de ruitersport
Het Ruiterhuis is gespecialiseerd in maatwerk van Laarzen, Caps, Wedstrijdjassen en vele andere artikelen. Met onze connecties kan alles wat jij graag wilt.

Daarbij heeft het personeel verschillende cursussen gevolgd en zijn zij zeer bekwaam in hetgeen zij doen.

Wij hebben het liefst dat u een afspraak maakt om uw maatwerk wensen te bespreken zodat wij alle aandacht aan u kunnen geven.

Vandaag Besteld,
Morgen Verzonden.

Uw tevredenheid staat bij ons centraal!

Het Ruiterhuis

Een kijkje in onze winkel
Graag nodigen wij u uit om langs te komen in onze prachtige winkel, voor diverse merken verzorgen wij ook maatwerk. Om uw wensen perfect te kunnen inventariseren is het noodzakelijk om naar onze fysieke winkel te komen.

Het Ruiterhuis is de ruitersport winkel in Brabant die zich specialiseert in maatwerk, unieke producten en accessoires voor paard en ruiter en personeel dat betrokken is bij je behoeften. In het assortiment vind je alles dat je nodig hebt voor het beoefenen van de paardensport en om je paard in topconditie te houden. Je kunt eenvoudig via de webshop een bestelling plaatsen, of kom langs in onze ruitersport winkel in Heerle, in Brabant, vlakbij Bergen op Zoom.

Kom langs voor een ervaring die je bij blijft

Een bezoek aan Het Ruiterhuis is anders dan je bij andere ruitersportzaken gewend bent. En dat is precies wat wij uit willen stralen. Niet ‘even snel iets kopen’ maar een dagje uit waarbij je wordt bijgestaan door een enthousiast team dat met je meedenkt en vanuit ervaring en expertise. Veel van onze collega’s rijden zelf op hoog niveau en weten precies welke aandachtspunten belangrijk zijn bij het kiezen van een outfit voor jezelf en voor je paard. Al onze medewerkers zijn opgeleid in het geven van advies en hebben bijscholing gevolgd om meer kennis over de producten in het assortiment te vergaren.

Ook voor maatwerk kom je naar Het Ruiterhuis

Naast een uitgebreid assortiment van de meest exclusieve merken en uitstekend advies van het personeel, kom je ook voor maatwerk naar onze ruitersport winkel in Brabant. Laarzen en caps worden aangemeten op basis van jouw afmetingen. Kwaliteit kost tijd dus om je de beste service te kunnen bieden willen we je vragen om een afspraak voor maatwerk te maken via de website.

Nieuw binnen

shop de nieuwe collectie

Klant ervaringen

Prachtige winkel en fijn personeel die de tijd voor je neemt!!
Zeker een aanrader!!

Margo

Director

Ik was al lange tijd opzoek naar een fijne witte rijbroek. met een siliconen of grip rijvlak heb ik altijd last van schuurplekken en kunstleren zitvlakken zijn amper meer te krijgen. Op advies van Yael toch een pikeur rijbroek met grip geprobeerd , en hij zit fantastisch!

Yael denkt echt heel fijn met je mee , neemt ruim de tijd om een goed passend kledingstuk te vinden en daarnaast vind ik Het Ruiterhuis ook een hele vriendelijke sfeer hebben!

Natascha

Prachtige ruitersportzaak met super klanten service! Dé plek om je nieuwe laarzen aan te laten meten en nieuwe outfit uit te zoeken!

Brian

Volg ons op Facebook

Vragen? Bel ons

Volg ons op Instagram

beste-webshop