WInkelmand 0 items - €0.00 0
0 items in cart

Samshield cap

Samshield Caps

Alle Caps

Samshield caps zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en prijsklassen in de webshop van Het Ruiterhuis. Samshield is al jaren een vertrouwde naam in ruitersportkringen en het merk wordt geroemd om het comfort, de veiligheid, hygiëne en de prachtige afwerking van haar producten.

Stijlvol en veilig met een Samshield cap

Iedere Samshield cap wordt aan een zware test onderworpen voordat deze in de verkoop gaat. Tijdens deze test wordt de cap getest op stabiliteit, treksterkte van de riem en schokabsorptie. De caps zijn ook erg slijtvast en je kunt ze makkelijk schoonmaken. Handige eigenschappen die goed van pas komen in de paardensport.

Samshield caps zijn in verschillende designs verkrijgbaar en met tal van afwerkingen. Kies voor een matte kleur met de Samshield Shadowmatt of juist voor glimmend en opvallend met de Samshield Glossy. Wil je echt de show stelen? Kies dan voor de Samshield Casque Swarovski Rose Gold cap. Een prachtige afwerking en de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en veilgheid.

Informeer naar de mogelijkheden voor maatwerk

Een cap moet prettig aanvoelen wanneer je hem draagt en een goede pasvorm hebben. Dat is niet alleen comfortabeler maar ook veiliger. Een slecht passende cap kan verschuiven of afvallen, juist op het moment dat je hem nodig hebt. Daarom hebben wij speciaal opgeleid personeel die jouw Samshield cap perfect op maat aanmeten en samenstellen. Je krijgt daarbij uitgebreide informatie over prijzen en merken.

Jouw persoonlijke voorkeur is leidend voor het maatwerk dat we uiteindelijk uit gaan voeren. Maak hiervoor een persoonlijke afspraak, dan nemen we ruim de tijd om je zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden.

beste-webshop