WInkelmand 0 items - €0.00 0
0 items in cart

Vestrum rijbroek

Rijbroeken Dames

Rijbroeken Heren

Een Vestrum rijbroek betekent kiezen voor rijkleding van paardenliefhebbers, voor paardenliefhebbers! Vestrum kenmerkt zich door zijn oog voor detail in alle details. Denk daarbij aan het stiksel, de voering en het materiaal dat vocht uitstekend afvoert. Een Vestrum rijbroek is ook een genot om te dragen en biedt je maximale bewegingsvrijheid.

Een luxe Vestrum rijbroek, exclusief en met passie ontworpen

Zoals je gewend bent van Italiaans design, worden ook Vestrum rijbroeken met passie ontworpen. Het resultaat is een exclusief design dat er prachtig uitziet en een levensstijl weerspiegelt. Een levenstijl die veel waarde hecht aan de paardensport, het buitenleven en de emoties van competitief paardrijden. In meer dan drie decennia heeft het merk zich bewezen als uitzonderlijke designer met zowel oog voor design als functionaliteit.

Ontdek alle items van Vestrum bij Het Ruiterhuis

Niet alleen voor een rijbroek maar ook voor andere items, zoals T-sirts van Vestrum kun je bij Het Ruiterhuis terecht. Combineer verschillende items en stel een prachtige outfit samen met exclusieve kledingstukken van dit mooie, exclusieve Italiaanse merk. Heb je hulp nodig bij het kiezen van je outfit? Neem vooral contact op met Het Ruiterhuis voor advies. Of maak er een gezellig dagje uit van en kom langs op onze locatie in Heerle.

beste-webshop