WInkelmand 0 items - €0.00 0
0 items in cart

Wedstrijdkleding dressuur

WEDSTRIJDKLEDING HEREN

WEDSTRIJDKLEDING DAMES

Bij het kiezen van wedstrijdkleding voor dressuur is je voorkomen tijdens de wedstrijd erg belangrijk. Je krijgt punten voor het uiterlijk en de uitstraling, dus is het belangrijk dat jouw outfit en die van je paard naadloos op elkaar zijn afgestemd. In de webshop vind je talloze artikelen van gerenommeerde merken als Samshield, Pikeur, Eskadron en andere.

Ben je op zoek naar een complete wedstrijdoutfit? Neem contact op voor advies. Of nog beter, kom langs bij Het Ruiterhuis en laat je adviseren door ervaren professionals met veel praktijkervaring.

Perfect op maat gemaakte wedstrijdkleding voor dressuur

Bij Het Ruiterhuis is het mogelijk om wedstrijdkleding zoals laarzen, helmen en wedstrijdjasjes op maat te laten maken. Een professional neemt je maat op en vertelt je alles over de mogelijkheden bij verschillende merken, modellen en op basis van wat je zelf mooi vindt. Na akkoord gaan we direct voor je aan de slag en binnen een paar weken krijg je bericht dat je wedstrijdkleding klaar ligt. Na een laatste fitting neem je de wedstrijdkleding mee naar huis en steel je de show tijdens je volgende dressuurproef.

Maak een afspraak voor het aanmeten van je wedstrijdkleding

Heb je interesse voor maatwerk van wedstrijdkleding? Maak een afspraak via de website dan zorgen wij dat één van onze professionals klaar staat om je te helpen wanneer je binnenkomt. Onze medewerkers hebben veel ervaring met (semi)-professionele dressuurwedstrijden en zijn speciaal opgeleid voor het aanmeten van maatkleding.

beste-webshop