WInkelmand 0 items - €0.00 0
0 items in cart

Over ons

Over ons

In 2019 zijn wij gestart met Het Ruiterhuis by Yaël. Het idee is ontstaan uit de sport. Yael Reijnders, de eigenaresse van Het Ruiterhuis is zelf dressuur amazone. Zij komt met verschillende paarden uit op hoog niveau. Door haar passie voor paardrijden ontstond dan ook het idee voor een ‘eigen’ ruitersportwinkel.

Wel wilde Yaël een andere winkel dan de ‘’normale’’ ruitersportzaken. Zo kwam ze op het idee om een ruitersportzaak te starten in de stijl van een boutique. De klanten moeten een bezoek aan Het Ruiterhuis zien als een dagje weg. Echt iets waar je naar uitkijkt met gezelligheid, mooie artikelen en kundig personeel.

Wij leggen dan ook onze focus op de service en het aanbieden van maatwerk. Het personeel heeft bijscholing gevolgd in het aanmeten van laarzen en caps bijgevoegd met de juiste informatie over het product.

Met merken als Vestrum, Pikeur, Samshield, Equiline, De Niro, Juuls, Kentucky en KEP Italia hebben wij alle merken in huis om de perfecte outfit samen te stellen voor jou en je paard. Naast deze prachtige merken hebben wij nog vele andere mooie merken in de winkel.

Ruitersportwinkel van het jaar

In het eerste jaar van Het Ruiterhuis by Yaël weten wij de prijs voor Ruitersportwinkel van het jaar 2019 binnen te slepen! Wat een bijzondere prestatie en wat een erkenning voor al het werk wat wij erin hebben gestopt.

Naast de prachtige oorkonde en troffee, zijn wij toch wel het meest trots op het jury commentaar dat wij hebben mogen krijgen. Dit is een bekroning op hetgeen wij willen uitstralen.

Wij ontvangen van de vakjury een 10 en zij gaven het volgende commentaar.

Graag uw toelichting op het gegeven cijfer:

We zijn onder de indruk van de sfeer en indeling van de winkel. De gepassioneerde verkoopster

maakt het plaatje compleet.

Welk compliment wilt u de medewerk(st)er geven en waarom?

Heel plezierige verkoopster, vakvrouw! Een voorbeeld. De winkel mag zich gelukkig prijzen met een

verkoopster als deze

Waar zou de medewerk(st)er direct aan moeten gaan werken en waarom?

Niets, het was gewoon perfect. Van timing gedag zeggen, de privacy om rond te struinen, de

begeleiding, de tips, de uitleg en het laten zien andere artikelen. Kosten noch moeite gespaard.

Het Team

Het Ruiterhuis by Yaël heeft een kleine dynamische groep met personen die werkzaam zijn bij Het Ruiterhuis by Yaël bestaande uit Yaël, Margot, Lucienne, Sophie en Gino.

Zonder ons fantastische team zou Het Ruiterhuis by Yaël niet kunnen staan waar wij momenteel staan.

Zo zorgen Lucienne, Margot en Sophie voor de verkoop en zijn zij vaak te vinden in de winkel.

Uiteraard tref je Yaël ook vaak in de winkel, zij verzorgt naast het werk op de vloer samen met Gino de webshop en alle randzaken.

Find us on Facebook

Follow Us on Twitter

Follow Us on Instagram

beste-webshop