WInkelmand 0 items - €0.00 0
0 items in cart

Veelgestelde vragen

BESTELLING

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?
Alle bestellingen die geplaatst worden via de webshop van Het Ruiterhuis by Yaël worden geleverd door PostNL. U ontvangt per email een verzendbevestiging, nadat de bestelling vanuit ons magazijn is aangeboden bij PostNL.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Wanneer u voor 16:00 besteld, zal uw bestelling de volgende werkdag verzonden worden. In hoge uitzondering kan het voorkomen dat uw pakket vertraging oploopt. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met ons.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?
U kunt ons altijd mailen met het verzoek om uw bestelling te wijzigen. In enkele gevallen is dit nog mogelijk, wanneer het pakket nog niet aangeboden is bij PostNL. U kunt altijd een email sturen. Vermeld hierbij uw bestelnummer en geef aan wat er gewijzigd moet worden.

Hoe weet ik of mijn bestelling is geaccepteerd?
Zodra uw bestelling is binnengekomen bij Het Ruiterhuis by Yaël, ontvangt u een email met alle bestelgegevens.

BEZORGING

Hoeveel wordt er in rekening gebracht voor de verzending?
Verzendkosten bedragen €6,95 per bestelling. Bij bestellingen vanaf €99,95 zijn de verzendkosten €0,-

Kan ik de bestelling op een ander adres dan mijn factuuradres laten bezorgen?
Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces heeft u de optie om een ander verzendadres op te geven, afwijkend van het factuuradres.

Mijn bestelling is nog niet binnengekomen, wat moet ik doen?
Het komt zelden voor dat een bestelling niet geleverd wordt. In enkele gevallen kan dit helaas toch het geval zijn. Mochten er problemen zijn, kunt u contact opnemen met PostNL via deze pagina. Indien u uw bestelling na een week nog niet in ontvangst heeft mogen nemen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Het Ruiterhuis by Yaël.

RETOURNERING

Binnen welke tijd kan ik mijn bestelling terugsturen?
U kunt uw bestelling binnen 7 dagen na verzending terugsturen (ongebruikt en in de originele verpakking), hierna is dit helaas niet mogelijk (tenzij het probleem onder de garantie valt).

* Producten met korting zijn uitgesloten.

Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?
Wij geven uw geld terug of ruilen uw product wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

Stuur een e-mail naar info@hetruiterhuis.com onder vermelding van uw bestelnummer en een korte uitleg van de reden van retourzending.
Het verzoek moet binnen 7 dagen na de verzenddatum worden ingediend.
De artikelen worden in dezelfde toestand teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal en met alle meegeleverde accessoires.
Nadat de retourzending is goedgekeurd door onze klantenservice, versturen wij u een verzendlabel waarmee u uw bestelling gratis kunt terugsturen. Alleen als uw retourzending een waarde van minder dan €99,95,- heeft, brengen wij een verzend- en verwerkingstarief van €6,95 in rekening. Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.

* Producten met korting zijn uitgesloten.

Krijg ik mijn geld terug als ik een product terugstuur?
Natuurlijk krijgt u uw geld terug, wanneer u uw product terugstuurt. Mits het niet gaat om afgeprijsde artikelen. Echter zal er bij een retourzending met een waarde van onder de €99,95,-, een verzend- en verwerkingstarief van €6,95 in rekening gebracht worden. Dit bedrag wordt automatisch in vermindering gebracht op het verschuldigde bedrag. Indien de producten niet aan de eisen voldoen voor terugzendingen, zullen de producten teruggestuurd worden naar de klant (waarbij de verzendkosten ook voor de klant zijn). Weet u niet zeker of uw producten (nog) voldoen aan de eisen? Stuur gerust een email naar onze klantenservice

Hoe en binnen welke tijd krijg ik mijn geld teruggestort?
De geretourneerde producten worden door ons nagekeken na aankomst in het magazijn. Als alles in orde is en aan alle eisen voldaan is, wordt het bedrag door ons binnen 14 dagen naar u overgemaakt. Eventuele kosten (verzend- en verwerkingstarief, schade of missende onderdelen) zullen in mindering gebracht worden op het totaalbedrag.

Wat zijn de voorwaarde voor afgeprijsde artikelen?
Afgeprijsde artikelen worden niet retour aangenomen, daarbij betaald u bij afgeprijsde artikelen altijd verzendkosten.

OVERIGE VRAGEN

Helaas kunnen niet alle vragen aanbod komen op deze pagina. Mocht u nog overige vragen hebben aan Het Ruiterhuis by Yael, kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier.

(Webshop vragen en voorwaarden kunnen afwijken van de voorwaarden in de winkel. Afgeprijsde artikelen hebben andere voorwaarden op het gebied van retouren)

Find us on Facebook

Follow Us on Twitter

Follow Us on Instagram

beste-webshop